Geen resultaten gevonden, probeer een ander zoekwoord.

Toetreden

Licentie opvragen


Vraag via onderstaande knop de licentie op!

Toetredingsprocedure


Toetredingsprocedure als
Meesterlyck-fabrikant

In eerste instantie dient u te bewijzen dat het product dat u wenst te commercialiseren onder het Meesterlyck-label voldoet aan de chemische normen uit de licentieovereenkomst. Dit kan door middel van analyses uitgevoerd door een door Belpork vzw erkend en geaccrediteerd labo en volgens de analysemethode beschreven in de licentieovereenkomst. Het is pas nadat op deze manier bewijs van voldoening van de normen wordt geleverd dat deel genomen kan worden aan de licentie

De productie van Meesterlyck-hammen gebeurt op basis van 100% BePork-varkensvlees. Om de tracering te kunnen garanderen en BePork vleesgrondstof te kunnen ontvangen met officiële traceringsdocumenten, vult u het registratieformulier BePork  vleeswaren in op de website. U wordt geregistreerd en krijgt toegang tot de webtoepassing TRACY

Als licentiehouder betaalt u een jaarlijkse bijdrage per type ham dat u wenst te commercialiseren onder het Meesterlyck-kwaliteitslabel. De jaarlijkse bijdrage per type wordt gebruikt voor de chemische controles per type.

U bent steeds in het bezit van een door beide partijen ondertekend en op elke pagina geparafeerd exemplaar van de huidige licentieovereenkomst.

De licentie treedt pas in werking op de dag dat aan alle bovenstaande voorwaarden wordt voldaan voor de types waarvan sprake.