Geen resultaten gevonden, probeer een ander zoekwoord.

Vrijwillig deelnemer

Vrijwillig deelnemer

Vrijwillig deelnemer

Vrijwillig deelnemer

Deelnemen als vrijwillige deelnemer

Tracy® werd in het voorjaar van 2023 opgestart als traceerportaal voor alle BePork-leden. Ondertussen werd het portaal ook opengesteld naar niet BePork-deelnemers onder de vorm van 'vrijwillig gebruik'. Via het vrijwillig gebruik kan u deelnemen aan de Tracering via het vernieuwde portaal zonder dat u gecertificeerd bent voor het BePork lastenboek. U kan in het portaal de nodige traceerdocumenten opmaken. Dit zijn respectievelijk het e-VKI voor producenten, het verplaatsingsdocument voor transporteurs, de slachtloten en leveringsbonnen voor slachthuizen en de uitgaande leveringsbon voor uitsnijderijen.

Wenst u deel te nemen aan Tracy® via vrijwillig gebruik? Klik onderaan op de activiteit waarvoor u wenst deel te nemen en vul het aansluitingsformulier in.

Na ontvangst van uw aansluitingsformulier registreren wij uw gegevens in de Tracy® databank. Elke vrijwillige deelnemer en kandidaat-deelnemer heeft toegang tot de Tracy® databank via zijn e-mailadres en een persoonlijk gekozen wachtwoord. Tijdens de toetredingsprocedure krijgt u als kandidaat-deelnemer een activatiemail vanuit Belpork vzw, het wachtwoord dient u vervolgens zelf in te stellen. Bij de eerste aanmelding in de Tracy® databank wordt u gevraagd om het wachtwoord in te stellen via de procedure “eerste aanmelding” (zie “handleiding ledenportaal Tracy® " onder “handleidingen” bij documenten). 

Na het aanmelden krijgt u als deelnemer inzage in uw eigen bedrijfsgegevens die tijdens de toetredingsfase door Belpork vzw verzameld werden. Om de ledengegevens up-to-date te houden vragen we elke wijziging schriftelijk te melden aan Belpork vzw.

Ik wil deelnemen als een vrijwillige deelnemer met de activiteit…