Geen resultaten gevonden, probeer een ander zoekwoord.
Toetreden
Voorwaarden
Varkenshouder
Transporteur
Slachthuis
Uitsnijderij
Vleesverwerker
Trader
Slicer
Deelnemers
Tracering
Controle
Controle- en certificatie-instelling
Type audits
Beoordelingswijze
Integriteitsprogramma
Documenten
Opleiding Castratie
FAQ
Belpork
Over ons
Nieuws
Contact
Slicer
Terug naar procedure
Bedrijfsgegevens
Firmanaam
Naam verantwoordelijke
Adres
Erkenningsnummer
Ondernemingsnummer
VEN nummer
E-mail
Telefoon
Facturatiegegevens
Firmanaam facturatie
Adres
Ondernemingsnummer
E-mailadres
Crisiscontactgegevens
Crisiscontactgegevens persoon 1
1
Crisiscontactgegevens persoon 2
1
Controle- en certificatie-instelling (OCI)
Controle-instelling verantwoordelijk voor de controle op het BePork-kwaliteitshandboek
2
Vinçotte
FCID Certification (QP)
1
Opvraging in kader van de sectorale crisiscel
2
Indien deelgenomen wordt aan de Meesterlyck-licentie is het verplicht om dezelfde OCI te kiezen als deze die de controle doet op de Meesterlyck-licentie.
De bekomen gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld conform het
privacybeleid.
Ik verklaar dat bovenstaande gegevens correct en volledig zijn*
Ik nam kennis van en aanvaard de meest recente versie van het BePork-kwaliteitshandboek en het BePork-reglement, waarin de gebruikersvoorwaarden voor het BePork-lidmaatschap worden beschreven, en eventuele wijzigingen hierin bij beslissing van de Raad van Bestuur van Belpork vzw.*
Deelnemen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ik accepteer de algemene voorwaarden van Belpork