Geen resultaten gevonden, probeer een ander zoekwoord.

Uitsnijderij

Uitsnijderij

Procedure aansluiten voor een
Uitsnijderij

Als uitsnijderij kan u deelnemen aan BePork Welfare door de stappen uit onderstaand stappenplan te volgen.

U vult het digitale aansluitingsformulier volledig en correct in waarbij u akkoord gaat met BePork Welfare. Als u al lid bent van het BePork kwaliteitssysteem, dan moet u een verkort aansluitingsformulier invullen, gezien het dierenwelzijnshandboek hierop verder bouwt. In functie van uw keuze zal het aansluitingsformulier zich automatisch aanpassen.

Na verwerking door Belpork vzw, ontvangt u een gebruikersnaam en handleiding voor de webtoepassing TRACY als u nog niet aangesloten bent onder het BePork kwaliteitssysteem. Indien u wel al aangesloten bent, dan is uw huidige gebruikersnaam van toepassing.

Binnen een termijn van vijf werkdagen informeert Belpork vzw de door u gekozen OCI om de audit voor het Dierenwelzijn in te plannen. Deze audit verloopt al dan niet samen met de BePork audit. De OCI zal de audit uitvoeren binnen een termijn van maximaal één maand, behoudens overmacht of iindien dit op uw vraag wordt uitgesteld.*

Indien de OCI de initiele audit gunstig rapporteert én de betaling ontvangen heeft, wordt u erkend binnen het BePork-kwaliteitssysteem en voor het Dierenwelzijns kwaliteitssysteem.

*Gelieve er rekening mee te houden dat u als uitsnijderij verplicht bent om een combi-audit Sectorgids, FebevPlus en BePork en BePork Welfare te laten uitvoeren door één en dezelfde OCI.