Geen resultaten gevonden, probeer een ander zoekwoord.
Toetreden
Voorwaarden
Varkenshouder
Transporteur
Slachthuis
Uitsnijderij
Vleesverwerker
Trader
Slicer
Deelnemers
Tracering
Controle
Controle- en certificatie-instelling
Type audits
Beoordelingswijze
Integriteitsprogramma
Documenten
Opleiding Castratie
FAQ
Belpork
Over ons
Nieuws
Contact
Tracy
Tracering
Informatie
FAQ
Deelnemen
Nieuws
BePork
Toetreden
Deelnemers
Tracering
Controle
Documenten
Meesterlyck
Over Meesterlyck
Voorwaarden
Controlesysteem
Controle-instellingen
Erkende leden
BePork Welzijn
Antibioticabeleid
Bedrijfsgezondheidsplan
Duurzaamheid
Vleesverwerker
Terug naar procedure
Bedrijfsgegevens
Firmanaam
Naam verantwoordelijke
Adres
Erkenningsnummer
Ondernemingsnummer
VEN nummer
E-mail
Telefoon
Facturatiegegevens
Firmanaam facturatie
Adres
Ondernemingsnummer
E-mailadres
Crisiscontactgegevens
Crisiscontactgegevens persoon 1
1
Crisiscontactgegevens persoon 2
1
Controle- en certificatie-instelling (OCI)
Controle-instelling verantwoordelijk voor de (eventuele) controle op de Meesterlyck licentie
2
Vinçotte
FCID Certification (QP)
1
Opvraging in kader van de sectorale crisiscel
2
Het is verplicht om de controle-instelling in te vullen die instaat voor de controle van de Meesterlyck licentie.
De bekomen gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld conform het
privacybeleid.
Ik verklaar dat bovenstaande gegevens correct en volledig zijn*
Ik nam kennis van en aanvaard de meest recente versie van het BePork-kwaliteitshandboek en het BePork-reglement, waarin de gebruikersvoorwaarden voor het BePork-lidmaatschap worden beschreven, en eventuele wijzigingen hierin bij beslissing van de Raad van Bestuur van Belpork vzw.*
Deelnemen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ik accepteer de algemene voorwaarden van Belpork